آموزشی

هشدار به داوطلبان فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور؛
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از رشد قارچ گونه موسسات بی هویت و فعالیت آنها با عنوان « سامانه ثبت نام فراگیر دانشگاه پیام نور» خبر داد و گفت: متاسفانه در آستانه آغاز دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور، بسیاری از موسسات غیر مجاز و بی هویت با جعل آرم دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استفاده از اطلاعات پرتال دانشگاه پیام نور اقدام به ثبت نام داوطلبان برای کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور نموده اند، که به هیچ عنوان دارای اعتبار نبوده و وابسته به این دانشگاه نیستند.
امیرحسین بهروز ضمن هشدار به کلیه داوطلبان دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور افزود: زمان و جزئیات ثبت نام دوره های فراگیر کارشناسی ارشد فقط از طریق سایت رسمی سازمان آموزش سنجش به نشانی  www.sanjesh.org و پرتال دانشگاه پیام نور به نشانی www.pnu.ac.ir انجام می شود.
وی یادآور شد: موسساتی که با استفاده از نام و آرم دانشگاه پیام نور و با عنوان دوره های آمادگی کارشناسی ارشد فراگیر فعالیت می کنند، از سوی این دانشگاه فاقد اعتبار بوده و نقشی در پذیرش یا عدم پذیرش دانشجویان ندارند.