اخبار دانشگاه

گزارش مراسم گرامیداشت روز دانشجو دردانشگاه پیام نور مرکز آمل
آئین بزرگداشت روز دانشجو، با برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در دانشگاه پیام نور مرکز آمل و با حضور جناب آقای دکتر ابوالحسنی ریاست محترم دانشگاه پیام نور آمل، جناب آقای دکتر خاکپور مدیریت محترم فرهنگی و دانشجویی پیام نور استان مازندران، جناب سرهنگ پاسدار عیسی زاده فرماندهی محترم سپاه شهرستان آمل ، مدیران دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان و به همت اداره فرهنگی- دانشجویی دانشگاه و با همکاری بسیج دانشجویی شهید دکتر فتحی شقاقی، کانون نهاد مقام معظم رهبری و انجمن های علمی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
در آغاز مراسم دکتر ابوالحسنی ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز آمل طی سخنانی ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به حاضرین مراسم و تبریک روز دانشجو، مطالبی پیرامون حوزه آموزشی دانشگاه مطرح نمود. وی همچنین با تأکید بر مشارکت فعال دانشجویان در برگزاری برنامه‌های دانشگاه، ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی بهتر و دقیق‌تر، در راستای برآورده ساختن مطالبات دانشجویان، اقدامات بهتری صورت گیرد.
 در ادامه جناب سرهنگ پاسدار عیسی زاده فرماندهی محترم سپاه ناحیه آمل ضمن تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان و اشاره به رشادت های مدافعین حرم و رزمندگان ایران اسلامی در آن سوی مرزها بیان داشتند: اکنون همه دانشجویان باید با الهام از شهیدان ما بخصوص شهیدان مدافع حرم، راه دینداری، آزادگی و استکبار ستیزی را بپیمایند و با ایمان راسخ، فراگیری دانش و کسب موفقیتهای علمی، خاری بر چشم دشمنان باشند.
ایشان تصریح کردند: هیچ کس نمی تواند ادعا کند در هر برهه از تاریخ انقلاب اسلامی و مبارزات ملت ایران نقش دانشجویان کمرنگ بوده است بلکه جایگاه ویژه دانشجوی مبارز ما همیشه در میان ملت عزیزمان مشهود است.
اهدای جوایز و لوح تقدیر به دانشجویان برتر علمی اول تا سوم در رشته های تحصیلی مختلف دانشگاه، تقدیر از برترینهای فرهنگی و مدال آوران ورزشی ، اجرای موسیقی سنتی با اجرای گروه موسیقی صبا، اجرای شعر، اجرای دکلمه توسط یکی از دانشجویان بسیجی دانشگاه، اجرای تئاتر توسط گروه تئاتر استانی، برگزاری مسابقه، از جمله برنامه های این مراسم بود.
 در پایان ضمن  برگزاری کرسی پرسش و پاسخ با حضور ریاست دانشگاه و همچنین تریبون آزاد دانشجویی به همت بسیج دانشجویی شهید دکتر فتحی شقاقی با موضوع «دانشجو و آسیب های اجتماعی» مراسم با بازدید از نمایشگاه خیریه دانشجویی و همچنین پذیرایی به پایان رسید.