اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه نشریات دانشجویی دانشگاههای پیام نور استان مازندران در مرکز آمل
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آمل، کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی دانشجویان پیام نور مازندران با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر قاسم پور، مدیریت محترم فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی پیام نور مازندران جناب آقای دکتر خاکپور، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی در سالن همایش دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه که چهارشنه 22 اسفندماه ۱۳۹۷ از ساعت 8 الی 12 برگزار شد، دکتر محمد تیموری، توجه به تیم‌سازی و برندسازی را در نشریه بسیار مهم دانست و ملاک‌های ارزیابی و داوری یک نشریه را در جشنواره‌های کشوری، برای شرکت‌کنندگان تشریح کرد. ایشان در خصوص زمینه انتشار، بازه انتشار، انتخاب نام نشریه، تیم دست‌اندرکار نشریه وجود هیات داوران، هیات تحریریه شناسنامه اثر، ویژگی‌های مصاحبه، گزارش و خبر ارائه کرد.درپایان نیز تعدادی از مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی پرسش‌های خود را مطرح کردند .