اخبار دانشگاه
صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف برق

گزارش برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع «صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف برق در ادارات و نهادها» در دانشگاه پیام نور مرکز آمل
کارگاه آموزشی با موضوع «صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف برق در ادارات» با حضور معاون و کارشناسان برق شهرستان در دانشگاه پیام نور آمل برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور تمامی کارکنان اداری مرکز همراه بود آقای مهندس رضازاده و مهندس کباریان از کارشناسان فنی امور توزیع برق شهرستان آمل ، مطالبی پیرامون برنامه ریزی و مدیریت مصرف برق در ایام پیک تابستان عنوان کردند. مهندس رضازاده معاونت اداره برق شهرستان بیان کرد: مصرف انرژی برق در این ایام سه برابر حالت عادی می باشد که ادارات و ساختمان های دولتی در ایجاد پیک مصرف برق روزانه در ساعات 12 الی 16 بعد از ظهر روز های گرم ، نقش اساسی دارند لذا جهت جلوگیری از اعمال خاموشی و نیز محدودیت های شبکه های انتقال و فوق توزیع ، نیازمند همکاری مضاعف ادارات محترم می باشیم. ایشان  گفتند: بهترین راه برای صرفه جویی در مصرف انرژی هشیاری کامل در هنگام استفاده و عادت کردن به روش های صحیح مصرف است و در ادامه راهکارهایی را جهت برنامه ریزی بهتر و مدیریت در مصرف برق به شرح ذیل بیان کردند:
- نورهای غیرضروری را کاهش دهید ، از نور طبیعی استفاده کنید ،  تعمیر لوله ها و شیرآلات ، سرویس کلیه لوازم سرمایشی و برودتی ، وسایل برقی را پس از اتمام کار ادارای از برق بکشید ،  استفاده از کامپیوترهای کم مصرف ،از پرده ها به صورت بهینه استفاده کنید ، تجهیز ادارات به دیزل ژنراتور ،جلوگیری از روشن نمودن غیر ضروری لوازم برقی و ...
ایشان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از ریاست و مسئولین دانشگاه پیام نور مرکز آمل بابت برگزاری این کارگاه آموزشی ، ابراز امیدواری کردند به یاری خداوند منان و تلاش مضاعف همه دست اندرکاران و همراهی ادارات محترم ، بتوانیم از شرایط سخت بحران مصرف برق در ایام تابستان عبور نماییم.
در پایان حاج موسی حسن زاده مدیر فرهنگی و روابط عمومی مرکز به نمایندگی از کارکنان ، از کارشناسان امور توزیع برق شهرستان آمل و تمامی پرسنل زحمتکش این اداره تشکر و قدردانی نمودند.