آخرین ها
1401/11/17 دوشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع كارشناسي 1401
راهنمای فرآیند پذیرش و ثبت نام اولیه

ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی 1401 دانشگاه پیام نور به اطلاع می‌رساند ثبت نام اولیه قبول شدگان این دوره به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاريخ 17 تا 20 مهرماه 1401 انجام می پذیرد.

🔰خلاصه مراحل پذيرش:
⭕️ تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شدگان مي بايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
🔸شناسه كاربري: شماره پرونده k012 و گذرواژه : شماره ملي (در صورتي كه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
❌ لازم به ذكر است در صورتي كه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال :
شناسه كاربري: k0122300707
گذرواژه: 0061111111

2- از طريق مسير زير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
🔹 آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

❌⚠️تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

3- بعد از تكميل مرحله دوم و ثبت پذيرش نهايي توسط کارشناس رشته مركز، با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه  جهت انتخاب واحد از تاريخ 1401/11/17 به سيستم مراجعه نماييد.

⚠️ در صورت عدم تایید مدارک پس از دو روز پس از بارگذاری، پیشنهاد می گردد طی تماس تلفنی یا با مراجعه به مركز قبولي نسبت به بررسی مدارک توسط کارشناس اقدام گردد.

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از روش زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:

🔹منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداخت هاي الكترونيكي دانشجو

5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
🔹ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"