آخرین ها
1402/10/26 سه‌شنبه
ثبت نام تکمیل ظرفیت از 3 بهمن ماه
آغاز پذیرش بدون کنکور دانشگاه پیام نور مرکز آمل

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام در مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌هاي دانشگاه پیام نور در بهمن ماه سال 1402 صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) صورت مي گيرد مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته براي گزينش در اين رشته‌ها از طريق درگاه اطلاع رساني سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org از روز 3 تا 8 بهمن ماه انجام مي‌پذيرد.

دفترچه راهنماي ثبت‌نام و جدول كدرشته محل هاي مربوط به پذيرش بزودی درجمی گردد.

تكاليف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی

متقاضي‌ شركت‌ در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل کتبی ديپلم) بايد يكايك‌ اقدامات‌ زير را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

1- مراجعه به درگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور.

2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق درگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن.

3- تهيه فايل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام.

4- ثبت‌نام وانتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع رساني سازمان در زمان مقرر

نکته مهم:
در مرحله پذیرش تکمیل ظرفیت رشته ها، طبیعتا ظرفیت پذیرش بسیار محدود بوده و آن دسته از متقاضیانی که در بین متقاضیان رشته محل دارای معدل کتبی دیپلم بالاتری باشند پذیرش خواهند شد.