آموزش
1401/9/17 پنجشنبه
نکات مهم در تکمیل پاسخنامه تستی امتحانات
راهنمای تکمیل پاسخنامه تستی

در دانشگاه پیام نور بسیاری از دروس دارای امتحان تستی هستند و یا بعضی از آنها تستی- تشریحی بوده که دارای بخش تستی هستند.
❌ برای تکمیل پاسخنامه های تستی رعایت نکات زیر بسیار خائز اهمیت است:

🔸پاسخنامه های تستی باید با مداد مشکی نرم پرنگ مشکی تکمیل شود و برای پاک کردن از پاک کن استفاده شود.

⚠️❌ از زدن دو یا چند گزینه همزمان برای یک سوال خودداری گردد، چون منجر به حذف پاسخ خواهد شد.

🔰 در دانشگاه پیام نور برای هر درس تستی چهار سری سوال طراحی می گردد و یکی از آنها جهت آزمون در کل مراکز استفاده می شود و در صورت بروز هر گونه مشکل از سری های بعدی استفاده می شود.

❌ کد سری سوال در بالای برگه های سوال و در سربرگ درج می گردد.

❌❌ درج کد سری سوال در پاسخنامه تستی بر اساس کد مندرج در برگه سوال، الزامی ست و پاسخنامه با کد مرتبط در دستگاه تصحیح می شود.
⚠️ عواقب ناشی از عدم تکمیل یا درج اشتباه کد سری سوال به عهده دانشجو است.
⚠️❌ معمولا بصورت پیش فرض از کد سری یک استفاده می شود.

🔰 در حاشیه پاسخنامه تستی تعدادی مستطیل قرمز رنگ کوچک و همچنین یک بارکد در وسط پاسخنامه وجود دارد که برای قرائت پاسخنامه استفاده می شود.

⚠️❌ لذا هرگونه علامت گذاری و مخدوش کردن  این مستطیل ها و بارکد حتی یک نقطه کوچک هم، مانع قرائت پاسخنامه خواهد شد و مسئولیت عدم قرائت پاسخنامه بر عهده دانشجو خواهد بود.

🔰 درج مشخصات دانشجو در قسمت مربوطه و امضای آن الزامی ست.

❌ دانشجویان معترض به سوالات پس از پایان هر جلسه آزمون، حداکثر پس از سه روز از برگزاری آزمون به مدت یک هفته اعتراض خود را به سوالات در سیستم گلستان به آدرس http://reg.pnu.ac.ir ثبت نمایند

🔸نمرات دروس تستی بین 2 تا ۷ روز بعد از امتحان معمولا اعلام می شود.