تحصیلات تکمیلی
زمان پذیرش الکترونیکی و مدارک مورد نیاز پذیرفته‌شدگان
راهنمای فرآیند پذیرش وروردی های جدید فراگیر

راهنمای فرآیند پذیرش و ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر

✅ ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دوره فراگیر بیست و دوم دانشگاه پیام نور به اطلاع می‌رساند ثبت نام اولیه قبول شدگان این دوره به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاريخ 10 تا 16 شهریور 1401 انجام می پذیرد .

🔰خلاصه مراحل پذيرش:
⭕️ تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شدگان مي بايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
🔸شناسه كاربري: شماره پرونده h011 و گذرواژه : شماره ملي (در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
❌ لازم به ذكر است در صورتي كه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال :
شناسه كاربري: h011300707
گذرواژه: 0061111111

2- از طريق مسير زير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
🔹 آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

❌⚠️تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
1️⃣ تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
3️⃣ تصویر کارت ملی ( پشت و رو )
3️⃣ عکس با زمینه روشن ( جهت مراجعه حضوری ۴ قطعه )
4️⃣ مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه ( ویژه آقایان )
5️⃣ مدرک مقطع كارشناسي

3- بعد از تكميل مرحله دوم  با مراجعه به مركز قبولي نسبت به تشكيل پرونده فيزيكي و ثبت پذيرش نهايي اقدام نموده  و سپس با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه  جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 1401/06/12 به سيستم مراجعه نماييد.

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از روش زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:

🔹منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو

5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
🔹ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"