تحصیلات تکمیلی
1401/6/20 یکشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد رسمی و فراگیر
تمدید مهلت ثبت نام و تشکیل پرونده

بر اساس اعلام معاونت اموزشی دانشگاه پیام نور، با توجه به اینکه برخی از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد دوره های رسمی و فراگیر تاکنون موفق به ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری در دانشگاه نشده‌اند مقرر گردید:

🔸در صورت انجام تکمیل ثبت نام غیر حضوری توسط پذیرفته‌شدگان و تکمیل مدارک در سیستم گلستان، کارشناسان آموزشی نسبت به تایید مدارک اقدام تا مراحل بعدی (انتخاب واحد و ...) توسط دانشجو انجام پذیرد.
 ⚠️ در صورتی که مدارک دانشجو ناخوانا یا ناقص است کارشناسان ضمن تماس با پذیرفته شده وی را برای تکمیل مدارک راهنمایی نمایند.

📌 آخرین مهلت مراجعه حضوری دانشجو به مرکز/واحد خود و ارائه اصل مدارک خواسته شده و احراز هویت، حداکثر تا تاریخ 30 آبان ماه خواهد بود.

❌ در صورت عدم مراجعه دانشجو جهت ثبت نام حضوری و یا عدم تطبیق مستندات بارگذاری شده با اصل مدارک ارائه شده، دانشجو مجاز به شرکت در آزمون پایان نیمسال نمی‌باشد و مسولیت تمام عواقب از جمله عدم عودت شهریه و لغو قبولی ایشان بر عهده خود دانشجو خواهد بود.

🔹ضمنا مهلت حذف و اضافه دانشجویان ثبت نام کرده در نیمسال اول از 7 تا 20 مهرماه خواهد بود.