تحصیلات تکمیلی
1401/10/13 سه‌شنبه
تمدید مهلت ثبت نمره میان ترم
مهلت اضطراری ثبت نمرات میان ترم در 17 دی ماه

✅ بر اساس اعلام معاونت آموزشی، ثبت نمرات ميان‌ترم مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد در نیمسال اول 1402-1401، بصورت مهلت اضطراری در تاریخ 17 دی ماه امکان پذیر می‌باشد.

⚠️ امکان تمدید این مهلت به هیچ عنوان وجود ندارد.

🔰همچنین طبق تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور، بازه زمانی ثبت نمرات پایان ترم 28 دی ماه در نظر گرفته شده است.

❇️ تاریخ نهایی ثبت دروسی که بر اساس استاندارد آموزشی دو ترم بطول خواهد انجامید نیز برای این این ترم تابستانی تا تاریخ 31 شهریور 1402 می باشد. (دروسی مانند درس کارورزی در برخی رشته ها)

📌 با توجه به عدم تمدید مهلت اعلام شده، شایسته است کلیه اساتید و دانشجویان بررسی های لازم جهت اطمینان از ثبت نمرات میان‌ترم در موعد مقرر را به عمل آورند.

⚠️ دانشجویان می‌توانند از منوی مشاهده نتایج در سیستم گلستان نمرات میانترم و پایان ترم خود را مشاهده نمایند.

❌ خواهشمند است بطور گسترده اطلاع رسانی فرمایید