تحصیلات تکمیلی
1402/8/18 پنجشنبه
مهمان حوزه آزمون فعال شد
درخواست تغییر محل آزمون پایان ترم

بر اساس اعلام معاونت آموزشی، امکان درخواست تغییر محل آزمون پایان ترم یا همان مهمان حوزه آزمون، در سامانه‌ی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاریخ 18 آبان تا 1 آذرماه فعال گردیده است کلیه دانشجویان متقاضی می توانند پس از پرداخت بدهی شهريه متغیر، نسبت به انتخاب محل آزمون خود اقدام نمایند.

❌ تذکر: اگر دانشجويي قصد ندارد كه محل آزمون خود را خارج از مركز تحصيلي خود قرار دهد نياز به انجام عمليات در اين پردازش ندارد.

🔸با توجه محدودیت تعداد سالن و صندلی آزمون، اولویت پذیرش درخواست با دانشجویانی است که زودتر نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.

❌ با توجه به تراکم درخواست ها برای مراکز شهر تهران هر مرکز پذیرای رشته های خاصی در هر مرکز می باشد.

📌 در صورت ثبت انتخاب محل آزمون مبلغ مشخصی به جمع مبلغ شهريه شما اضافه مي گردد.

برای تغییر محل آزمون گام های زیر را دنبال کنید:
🔸گام 1: ابتدا وارد سیستم گلستان ( به آدرس reg.pnu.ac.ir ) شوید.

🔸گام 2: از طریق منوی زیر وارد تغییر محل آزمون شوید.
🔰منوی آموزش ⬅️ دانشجو ⬅️ درخواست ها ⬅️ انتخاب محل آزمون

🔸گام 3: در صفحه باز شده، توضیحات را مطالعه فرمایید. گزینه تایید شرایط در حالت خیر قرار دارد.

🔸گام 4: با تغییر گزینه به بله، نام استان و نام شهر قابل انتخاب خواهد بود.

🔸گام 5: استان و نام شهر مورد نظر خود را انتخاب کنید.

🔸گام 6: گزینه اعمال تغییرات را بزنید. پیغام "عملیات با موفقیت انجام شد" مشاهده می شود.

🔸گام 7: جهت اطمينان از تاييد حوزه انتخابي خود از گزارش 428 استفاده نماييد.
📌در برگه نام مرکز انتخابی و آدرس محل آزمون آن درج شده است

⚠️ در صورت تاييد مركز انتخابي شما که در گزارش کارت ورود به جلسه 428 و قبل از امتحانات، امكان برگزاري آزمون شما صرفا در همان مركز مقدور مي‌باشد  و شما مجاز به شركت در آزمون مركز مبدا خود نخواهيد بود.