فرهنگی-دانشجویی
1401/8/16 دوشنبه
با حضور دانشجویان ورودی 1401 و مدیران دانشگاه
برگزاری آیین نکوداشت و استقبال از دانشجویان جدیدالورود

آیین نکوداشت و استقبال از دانشجویان جدیدالورود دردانشگاه پیام نور مرکز آمل با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر نتاج ، مدیران دانشگاه ، کارکنان و نودانشجویان ، به همت اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و با همکاری انجمن های علمی ، کانون های فرهنگی و بسیج دانشجویی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم شروع شد ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر نتاج به ایراد سخنرانی پرداختند و ضمن تبریک به نودانشجویان مطالب مختلفی در حوزه های علمی، آموزشی،دانشجویی و همچنین فعالیت های فوق برنامه دانشگاه پیام نور (انجمن های علمی دانشجویی ، کانون های فرهنگی ، جشنواره های مختلف دانشجویی ، آموزش های آزاد ، کارگاه های تخصصی ،ارتباط با صنعت، جایگاه پیام نور در کشور و پتانسیل بالای پیام نور آمل، شیوه تحصیل در دانشگاه پیام نور و مزایای مختلف آن و ... ) بیان کردند.

در ادامه مدیران بخش های مختلف آموزشی ، فرهنگی ، دانشجویی ، اداری و حراست ، ضمن عرض خوش آمدگویی و خیرمقدم آیین نامه تحصیل در دانشگاه پیام نور را به تفسیر برای دانشجویان جدیدالورود عنوان نمودند.
آبان ماه 1401