فرهنگی-دانشجویی
1401/8/18 چهارشنبه
با حضور ریاست محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان مازندران و هیات همراه
برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز آمل

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه  پیام نور مرکز آمل با حضور ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر نتاج، ریاست محترم نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان مازندران حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نامدار، معاونت محترم نهاد حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قاسمی، مدیر اجرایی نهاد آقای مهندس اصغری، امام جماعت مرکز آمل حاج آقا اسحاقی،  مدیران بخش ها و اعضای شورا در دفتر شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز آمل برگزار شد.

در این نشست جناب آقای دکتر نتاج ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز آمل ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین جلسه و تشکر از حضور حاج آقا نامدار و هیات همراه استانی ، مباحث فرهنگی مختلفی را پیرامون مسایل دانشجو، اساتید و کارکنان بیان داشتند . ایشان همکاری تنگاتنگ بسیج دانشجویی با دانشگاه را اصل مهمی برشمردن و خواستار تحرک ، پویایی ، نوآوری و تلاش بیش از پیش  اعضای بسیج دانشجویی شهید دکتر فتحی شقاقی مرکز آمل شدند.ایشان در ادامه صحبت های خود به ذکر مطالب محوری ذیل پرداختند:
-ارائه طرح های علمی و فرهنگی از سوی کارگروهها
-ارائه طرح های اجرایی در هفته وحدت
-تاکید بر برگزاری مستمر جلسات شورای فرهنگی
-برگزاری مسابقات کتابخوانی بین کارکنان،دانشجویان و اساتید
-پررنگ کردن اطلاع رسانی در زمینه جشنواره ها
-برگزاری اردوهای علمی با دعوت از اساتید مطرح  استانی وکشوری
-تقدیر از دانشجویان برتر علمی در هر رشته به صورت مجزا
-ارائه راهکار و تقویت پل ارتباطی بین دانشگاه و آموزش و پرورش
در ادامه این جلسه اعضای محترم شورا ضمن ابراز نقطه نظرات و پیشنهادات خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.