اطلاعیه ها
1402/12/26 شنبه
قابل توجه نودانشجویان مقطع کارشناسی تکمیل ظرفیت
فرآیند پذیرش و ثبت نام اولیه

ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور - نیمسال بهمن به اطلاع می‌رساند ثبت نام اولیه قبول شدگان این دوره به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاريخ 26 اسفند تا 14 فروردین ماه انجام می پذیرد .

🔰خلاصه مراحل پذيرش:
⭕️ نحوه تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش 5260"
1️⃣ كليه پذيرفته شدگان مي بايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
🔸شناسه كاربري: شماره ملي k022 و گذرواژه : شماره ملي (در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد).
❌ مثال :
شناسه كاربري: k0222300707
گذرواژه: 0061111111
⚠️ درصورتيكه با شناسنامه و يا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذرواژه وارد نماييد.

2️⃣ از طريق مسير زير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
🔸آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

❌⚠️تذكر: حجم هر تصوير حداكثر 250 كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

3️⃣ بعد از تكميل مرحله دوم، ثبت پذيرش نهايي توسط کارشناس رشته مركز به انجام مي رسد و پس از آن مي توانيد با شناسه كاربري: شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه جهت انتخاب واحد از 26 اسفند تا 28 فروردین ماه به سيستم گلستان مراجعه نماييد.
❌ بصورت پیش فرض تاریخ مراجعه حضوری و تشکیل پرونده از 14 تا 28 فروردین ماه خواهد بود.

4️⃣ كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از روش زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:

🔰 پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :
🔸منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو

5️⃣ پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
🔸ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"