اطلاعیه ها
1403/1/29 چهارشنبه
مهلت ثبت نمرات میان ترم
3 خردادماه آخرین مهلت ثبت میان ترم

بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور، مهلت ثبت نمرات ميان‌ترم مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد در نیمسال دوم 1403-1402 در سیستم جامع دانشگاهی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از 30 فروردین ماه تا تاریخ 3 خردادماه می‌باشد.

❌ امکان ثبت نمره برای کلیه دانشجویان بدهکار وجود ندارد و دانشجویان می بایست هر چه سریعتر جهت دریافت کارت آزمون و ثبت نمره میان ترم اقدام نمایند.

🔰همچنین طبق تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور، بازه زمانی ثبت نمرات پایان ترم از تا 31 خردادماه در نظر گرفته شده است.

📌با توجه به اهمیت انتخاب واحد دانشجویان برای نیمسال تابستان و الزام به انتخاب دروس بر اساس نمرات نیمسال اول، ثبت نمرات کامل دروس بر اساس تاریخ های در نظر گرفته شده، لازم الاجرا خواهد بود.

📌 با توجه به مهلت اعلام شده، شایسته است کلیه اساتید و دانشجویان بررسی های لازم جهت اطمینان از ثبت نمرات میان‌ترم در موعد مقرر را به عمل آورند.

⬅️ دانشجویان می‌توانند از منوی مشاهده نتایج در سیستم گلستان نمرات میانترم و پایان ترم خود را مشاهده نمایند.