همایش ها
1400/9/27 شنبه
کسب رتبه برتر مسابقات قرآن و عترت دانشجويان

دانشجویان گرانقدر "جناب آقای زین العابدین خدا کرمی" و "جناب آقای جمال محمدی" توفیق ورود به دروازه های دنیای قرآن و عترت یکی از موهبت هایی است از سوی خداوند علیم که بی شک آدمی در سایه تلاش و جهد در کسب دانش قرآنی از این موهبت بهره خواهد جست.

🔸امروز با ورود به فعالیت های قرآنی و طی مدارج معرفت افزایی مژده کیمیا شدن را به مس وجودت داده ای؛ ما نیز به نوبه خود کسب این موفقیت برتر (برگزیده استانی) پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور استان مازندران نفر اول در رشته قرائت ترتیل(زین العابدین خدا کرمی) و نفر اول در رشته قرائت تحقیق (جمال محمدی) را به شما رهجویان مسیر قرآن و عترت تبریک عرض می نمائیم.

🔹از خداوند متعال استمرار موفقیت و تداوم دانش قرآنی را برایت خواستاریم و امیدواریم در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) برای میهن اسلامی و عزیزمان ایران افتخار آفرینی نمائید

««مدیریت فرهنگی دانشجویی _روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آمل»»