همایش ها
1401/2/12 دوشنبه
در ماه مبارک رمضان در دانشگاه پیام نور آمل
'گزارش برگزاری مراسم « محفل انس با قرآن » در دانشگاه

به مناسبت ماه مبارک رمضان ماه تکریم قرآن، مراسم محفل انس با قرآن با شرکت حافظان و قاریان ممتاز کشوری، استانی و شهرستانی و گروه تواشیح سبحان و با حضور مسئولین شهرستانی ، اعضای محترم شورای اسلامی شهر آمل ، فرماندهی محترم حوزه بسیج اداری سپاه ناحیه آمل ، فرماندهان پایگاه های بسیج ادارای کارگری سپاه ناحیه آمل ، ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان مازندران و رییس دبیرخانه منطقه دو جناب آقای دکتر نازک تبار ،مدیریت محترم فرهنگی دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان مازندران جناب آقای مهندس منعمی،  ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر قاسم پور ،روسای محترم مراکز و واحدهای پیام نور استان، مدیران دانشگاه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان و به میزبانی بسیج اداری کارکنان شهید دستغیب دانشگاه پیام نور مرکز آمل و با همکاری انجمن های علمی ،کانونهای فرهنگی و بسیج دانشجویی همراه با صرف افطاری و شام در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
در این محفل قرآنی و نورانی قاریان ممتاز به تلاوت قرآن پرداختند و گروه تواشیح سبحان با صوت زیبا و دلنشین خود محفل را نورانی نمودند. همچنین جناب آقای حسن زاده مدیر فرهنگی-دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه ضمن خیرمقدم به مهمانان ، گفتند: خاصیت قرآن این است که دنیا را با آخرت ، سعادت را با تلاش  و بصیرت را با دشمن شناسی گره میزند تا اجازه ندهد کشورهای اسلامی در دام دسیسه های دشمن  افتند، هر جا که مسلمانان به حداقل های قرآن توجه کنند پیروز خواهند شد. و در خاتمه با اهدا جوایز  نفیس و لوح سپاس از طرف دانشگاه پیام نور مرکز آمل به خیرین ارزشمند ، قاریان ، حافظان و گروه تواشیح تقدیر و تشکر بعمل آمد.