آموزش الكترونيك
شیوه برگزاری کلاس های نیمسال اول
راهنمای آموزش مجازی

شیوه برگزاری کلاس های نیمسال اول 1401-1400 دانشگاه پیام نور استان مازندران

در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 کلیه کلاس‌های دانشگاه پیام نور استان  مازندران به صورت غیرحضوری، الکترونیکی و فقط در بستر سامانه آموزش الکترونیک استان مازندران به نشانی lms.mpnu.ac.ir  برگزار می‌شود.

نحوه ورود به سامانه lms و نرم افزارهای مورد نیاز:

❌ وارد نمودن آدرس سامانه lms.mpnu.ac.ir در مرورگر گوگل کروم
📌  ورود به سامانه با نام کاربری زیر

🔸 نام كاربري: شماره دانشجويي
🔸کلمه عبور: کد ملي

📌 نرم افزارهاي مورد نياز:
⭕️ جهت ورود به سایت تنها از مرورگر chrome استفاد شود.

🔸Adobe Connect
🔸Adobe Flash Player

🔹شروع کلاس ها از 1 مهرماه بوده و کلیه برنامه های قبل از این تاریخ بصورت جبرانی برگزار خواهد شد.

🔰 نشانی پورتال استان مازندران:
🌐 mz.pnu.ac.ir

🔸با توجه به انتقال برنامه‌های کلاسی از سیستم گلستان به سامانه lms استان، کلیه دانشجویان می توانند با دریافت گزارش 101 (پرینت انتخاب واحد) از ساعت و تاریخ برگزاری هر درس اطلاع یابند.

❌ چنانچه قبلا از انتخاب واحد خود پرینت گرفته و برنامه ها را بطور کامل مشاهده ننموده اید، نسبت به اخذ مجدد گزارش 101 اقدام نمایید.

🔰 حضور در کلاس:
❌ حضور در کلاس دروس تئوری اختیاری و دروس عملی الزامی می باشد.

❌ ⚠️ نکته مهم: با توجه به اینکه آزمون میانترم و پایان ترم توسط اساتید تعیین می شود، لازم است دانشجویان جهت اطلاع از راه ارتباطی با اساتید، گروه های درسی، نحوه برگزاری آزمون میانترم، پایان ترم و ... در کلاس های مجازی شرکت و یا نسبت به مشاهده اطلاعیه ها و تاریخ آزمون ها از طریق پیشخوان سامانه مورد نظر اقدم نمایید.